HTML

Parapitty

Fikázom, ami szembe jön

Friss topikok

image

Mindennapi olajunkat add meg nekünk ma

2008.07.07. 16:29 Parapitty

Egy újkeresztény amerikai vallásos csoport tagjait annyira szorongatja az egyre emelkedő olajár, hogy nyilván már a terepjárókból való kiszállás, az alternatív és közösségi közlekedés használata vagy más takarékoskodási lehetőségek kimerítése mellett nem maradt más remény a csúnya szaúdi kartell az olajárak előnytelen alakulásának megfordítására, mint Istenhez imádkozni (Pray at the Pump Movement), ugyan legyen már szíves letörni az árakat.

A világpiac és a kitermelés működésében járatlan lelkiszegény felebarátaink benzinkutakhoz, majd egyenesen a washingtoni szaúdi követséghez zarándokolnak imáik megtartására.

Ha netán eközben mekkai zarándokok csoportja a még magasabb olajárakért imádkozna Allahhoz Istenhez, akkor most nem lennék a helyében.

Video:

Szólj hozzá!

Címkék: fun isten olaj keresztény

A bejegyzés trackback címe:

https://parapitty.blog.hu/api/trackback/id/tr18557453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása