HTML

Parapitty

Fikázom, ami szembe jön

Friss topikok

image

Marton Istvánnak a kurva anyját

2008.05.19. 16:21 Parapitty

Luxusautót keresnek Nagykanizsa jobboldali polgármesterének

A közbeszerzési eljárás dokumentációja felsorolja, hogy a tévén kívül CD-tárral, első sportülésekkel, elektromos toló- és billenőtetővel, könnyűfém keréktárcsákkal is rendelkeznie kell az autónak, de fantomfekete gyöngyház színét és Alcantara üléshuzatát - vagy azokkal egyenértékűeket - szintén tételesen felsorol a kiírás - olvasható a helyi Szuperhír hírportálon és a Zalai Hírlapban.

A vastag bőr jelentős szelekciós tényező az ilyen faszkalap fajtájának. Ugyanakkor rendes tőle, hogy utódjának gépkocsi használatáról is gondoskodik, mert aszongya több ciklusra tervezi a beruházást. (Felteszem ugyanis, hogy a nagykanizsai választók lecserélik majd ezt a díszmajmot, ha már ilyen lazán értelmezi a közfeladatokat és ahhoz kapcsolt igényeit. Ha netán újraválasztják, akkor meg is érdemlik.)
Amúgy az is érdekes, hogy egyes városi portálok rendre lehozzák, hogy meggyengültek a szocialisták és a liberálisok, vagy a legfrissebb csöcsös híreket, de ez a hír valahogy nem akar publikálódni. Pedig igény az biztos vóna rá. Csak a feljebb idézett 2 lap foglalkozik vele, nomeg az országosak.

Polgármesterünk azonban a sajtóban felröppent híresztelések nyomására emelte a tétet, magyarázza a bizonyítványt, aminek a végén azért kiderül, hogy nagyjából mégiscsak minden úgy volt, ahogy azt a csúnya bulvár sajtó megírta.
Ennek alapján nem kevesebbet állít, mint hogy

  • használható kocsit nem lehet kapni 10M alatt
  • használható kocsi nincs 220LE alatt
  • 35,000 km után egy kocsi többé már használhatatlan
  • a közbeszerzési eljárás nyilvánosságra hozatala több jogszabályt sért
  • egy luxusautó ára 20M-nál kezdődik. (Viszont azt is hozzátette, azért vesznek 2 éves kocsit, mert annak ára kb. fele az újkorinak, ez alapján viszont indirekte bizonyította, hogy mégiscsak luxuskocsit vesz, ha igaz, hogy 10 a 20 fele).
Szóval minden rendben, lehet baszni a közpénzt elfele.

1 komment

Címkék: kurva anyjat marton istván

A bejegyzés trackback címe:

https://parapitty.blog.hu/api/trackback/id/tr29477038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisbaratod · http://kisbaratod.wordpress.com 2008.05.27. 15:10:06

Elég szar Nagykanizsa így is, de ez a bazári majom még többet ront rajta.
süti beállítások módosítása