HTML

Parapitty

Fikázom, ami szembe jön

Friss topikok

image

Valentin-napi köszöntő

2008.02.14. 17:38 Parapitty

 

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Bálint és Valentin nevű olvasónknak!



Disclaimer:
Tele van a faszom a kultúraidegen, kereskedelmi ráhatásra átvett, megerőszakolt ünnepekkel. Ez a Valentin-nap a legundorítóbb, mert rájátszik arra, hogy az ember persze utoljára arról fog lemondani, hogy a kedvesének ajándékot vegyen a "szerelmesek napján". Hiszen nem ajándékozni amikor pedig "illik", pláne a szerelmednek, hát az ugye a legaljasabb húzások egyike. Ember legyen a talpán, aki ennek ellen tud állni. Aki meg nemtetszését fejezi ki az intézmény ellen társaságban vagy a kedvese felé, az egyenesen szarfej.
Pár éve a semmiből került elő ez a valentin-napi nyálas, mázas, pirosszivecskés förtelem, de azért szerencsére van bennünk némi tartás, mert ahogy látom, azért jócskán veszített a lendületéből, így már sem a kereskedelem, sem a média nem nyomja annyira.
A közhelyektől roskadozó ünnepen ezt a megemlékezést egy másik közhellyel zárnám: lepjétek meg kedveseteket akkor, amikor nektek jólesik. Sőt, minden nap!

1 komment

Címkék: hülyemagyar kurva anyjat valentin nap

A bejegyzés trackback címe:

https://parapitty.blog.hu/api/trackback/id/tr29339335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2008.02.21. 05:54:46

Ez igen:-) Jómagam pont így járok el az összes hasonló ökörséggel is, mint szülinap, névnap, karácsony ésatöbbi.

Szívesen látnám az írásaidat itt is:

vallaskritika.virtus.hu/

Néhány kattintással át tudod oda is másolni és sokkal többen fogják olvasni.
süti beállítások módosítása