HTML

Parapitty

Fikázom, ami szembe jön

Friss topikok

image

To rule or not to rule

2008.07.24. 17:37 Parapitty

Ez a kibaszott politika és világnézeti hiszti mindent felülír. Idestova lassan 3 éve megy a huzavona a XII. kerületi Turul szobor körül. Van egy faszkalap, magyarhormon-túltengéses kerületi polgármester, aki lecsapott a területre és minden engedély nélkül felhúzatott egy szobrot. Az, hogy ez egy Turul szobor, tök mellékes, még az is lehet, hogy művészetileg rendben van és a lakókat sem zavarja. Az viszont már nem, hogy mindez engedély nélkül történt, mert persze csóválják a fejüket amikor (többek közt abban a kerületben) sorra épülnek engedély nélkül a házak, nade amikor turulról meg emlékművekről van szó, akkor vastagon le lehet szarni a törvényt és a direkt bírósági végzéseket is. Lehet mártírkodni, gyertyát gyújtani, siránkozni magyar sorsunk felett, hogy a szemét komenisták ennyire nyomják ezt a jogállam dolgot. Ilyenkor érdekes módon nem kerül elő a törvény, nem kell a politikának példát mutatni (milyet is tudna a jelenlegi magyar politikai elit, hagyjuk...).

Nem lesz semmi baj, ha elviszik azt a Turult onnan. Gazdagabbak leszünk egy tanulsággal, kicsit következetesek leszünk, a szobrot meg ki lehet tenni valahova máshova az országban a többi 194 Turul szobor közé.

Szólj hozzá!

Címkék: politika jog hülyemagyar turul

A bejegyzés trackback címe:

https://parapitty.blog.hu/api/trackback/id/tr12583853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása