HTML

Parapitty

Fikázom, ami szembe jön

Friss topikok

image

Területi igényünk

2008.08.07. 16:46 Parapitty


Az Északi sark jege olvad és egy rakás közeli ország jelentett be igényt az északi területre. Az Index le is hoz egy durhami egyetemi kutatást, amiben térképpel illusztrálják az aktuális állást.
Namost kérdezem én, miért csak az északi sarkvidék szomszédai jelenthetnek be igényt a világ ölébe pottyant darabra? Mondjuk volt idő, amikor Magyarországot is 3 tenger mosta, hogy mást ne mondjak. Igazán kárpótolhatna minket a világ azért a trianoni szopatásért és kaphatnánk akár egy nagymagyarországnyi zsíros falatot a Jeges-tenger lehetőleg olajban gazdag vidékéből. Ott tolonganak a legnagyobb országok, nehogy már a kicsik megint kimaradjanak! Mi magyarok is súlyos CO2 kibocsátásokkal járultunk hozzá annak a területnek a létrejöttéhez, szóval követeljük a jussunk!
2012-ig lehet pályázni a Nemzetközi Tengerfenék Hatósághoz, úgyhogy van időnk és ha istenisúgyakarja, a következő népnemzeti kormány nem hagyja elúszni ezt a hajót.

Szólj hozzá!

Címkék: térkép nagy magyarország sark

A bejegyzés trackback címe:

https://parapitty.blog.hu/api/trackback/id/tr51605439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása