HTML

Parapitty

Fikázom, ami szembe jön

Friss topikok

image

Sheldon Brown 1944-2008

2008.02.12. 17:09 Parapitty

Mostanában mintha gyakrabban távoznának híres amerikaiak az élők közül. Nem annyira híres, de a bicajos társadalom megbecsülését okkal kivívó nagy guru sem kerekezik már tovább és nem bővülhet az az impozáns tudástár, amit évek óta kitartó munkával és önzetlenül létrehozott és megosztott velünk. Vigaszt csak az jelenthet, hogy ami megvan a site-ján (és amiből a legjobbakat magyarul is olvashatjuk), azok velünk maradnak.

Aki bringás és még nem ismeri az írásait, annak nagyon ajánlom őket. Főleg, ha azt hiszi, már eleget tud a témáról. Az életmű igen vaskos és hogy már nem bővül tovább, így is sok szép estére jut olvasnivaló ettől a kiváló, sokoldalú, jó humorú, szeretetreméltó embertől.
Sokkolóan sok ismeret jellemzi cikkeit, nem beszélve arról a rengeteg tévhitről és bizonytalanságról, amit eloszlat. Mindez megkapó, '90-es évekbeli retró webdesignban.

Nagy űrt hagyott maga után.

Szólj hozzá!

Címkék: gyász bringa sheldon brown

A bejegyzés trackback címe:

https://parapitty.blog.hu/api/trackback/id/tr52336525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása