HTML

Parapitty

Fikázom, ami szembe jön

Friss topikok

image

B. György inkognítóban

2007.11.01. 01:01 Parapitty

Az október 23-i immár szokásos mélymagyar összeröffenések közül az egyik helyszínen szólásra emelkedett egy arcát kendővel eltakaró fiatalember. Ebben annyira nem volt semmi meglepő, sok eltakart arcú harcostárs menetel az utcákon az év ezen időszakában, így statisztikailag szignifikáns eséllyel előfordulhat, hogy az épp egy mikrofonhoz lépő szónok is ebből a halmazból kerül ki.
A mi fiunk viszont már kezdésre olyat mondott, ami gyorsan leeső állakat eredményezett mind a jelenlévők, mind a sajtó képviselői s ezáltal a nézők/hallgatók között is, de valószínűleg a két csoportban eltérő okból. Emberünk ugyanis azt állította, hogy ő Budaházy György, a jóideje lakhelyelhagyási tilalomban élő hídfoglaló szabadforradalmár. Ez egyrészt felhőtlen örömmel tölthette el az elvtársait, ugyanakkor a józanabbul gondolkodó kívülállókban talán az fogalmazódhatott meg, hogy ha ez a barom kendővel takarja el az arcát, akkor mi a faszért mutatkozik be, vagy ha bemutatkozik (hiszen az már önmagában a show egyik domináns eleme), akkor mi a faszért van rajta kendő?
Egyetlen racionális magyarázat adódik: csak ezzel a húzással lehet egyidejűleg a tömeggel elhitetni, hogy ő Budaházy és a rendőrségnek megnehezíteni ugyanennek a bizonyítását.

Szólj hozzá!

Címkék: politika budaházy hülyemagyar

A bejegyzés trackback címe:

https://parapitty.blog.hu/api/trackback/id/tr42214870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása