HTML

Parapitty

Fikázom, ami szembe jön

Friss topikok

image

Kuruc.info cenzúra

2007.09.06. 18:00 Parapitty

A kuruc.info nevű vidám szatirikus vicclap már sikeresen felküzdötte magát addig, hogy kormányzati körök nemhogy érdeklődnek iránta, de már nyilatkoznak is arról, mit kéne vele tenni.
Most az Igazságügyi és Rendészeti miniszter mondta, hogy foglalkoztatja őket az a gondolat, hogy esetleg korlátoznák a site elérhetőségét. Aszongya:

Az IRM már dolgozott ki elképzeléseket, elvi és szövegszerű javaslatokat az elérhetőség korlátozására - közölte Takács Albert a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában. Ugyanakkor: „ez sokkal kényesebb dolog, hiszen akarva-akaratlan valamilyen módon a cenzúrára hasonlít, ha az elérhetőséget korlátozzák”.

Nem, kedves miniszter úr, ez nem hasonlít a cenzúrára. Ez maga a cenzúra.

Nem tudom még hány évnek kell eltelnie, amíg nemcsak az ún. műszaki szakemberek, hanem a politika és a közvélemény döntő többsége számára is világos lesz, hogy az ilyen oldalak betiltása technikailag lehetetlen, amellett, hogy teljességgel ésszerűtlen is. A lap nem tölt be ismeretterjesztő szerepet a mostani réteg-állapotában. Olvasótábora idiótákból, valamint a munkahelyi stresszt átmeneti felüdülésre váltókból áll. Megint ugyanaz van, mint a Magyar Gárdával, hogy marginális barmok gyülekezetét ismerjük el tényezőnek pusztán azzal, hogy egyes szavazói rétegek tetszésére pályázva erőlködünk itten.
Úgy tűnik, ezek a nyilatkozatok azt mutatják, bejött a kuruc.info stratégiája. Ugyan hosszú évek óta nem sikerült semmilyen maradandót alkotni, kitörni a lépcsőházi zsidózás keretei közül és 15 perc figyelmet magukra irányítani, de szerencsére a politika sok barma gondoskodik a hírnévről, olyan szintűről, amit valószínűleg önerőből sose értek volna el.

1 komment

Címkék: politika röhej hülyemagyar magyar garda

A bejegyzés trackback címe:

https://parapitty.blog.hu/api/trackback/id/tr43159004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2007.09.12. 20:35:51

plusz még azt is elérik, hogy kvázi melléjük állunk, amikor a szólásszabadság korlátozására azt mondjuk, hogy azt már nem kéne talán

ha szomorkás vagyok, előkapom, és mindig kivirulok, pl. a múltkor egyetértettek egy és-cikkel - de nem akarok idézgetni, tessék felvenni a bookmarkokba
süti beállítások módosítása