HTML

Parapitty

Fikázom, ami szembe jön

Friss topikok

image

Magyar Gárda

2007.08.22. 14:16 Parapitty

Megint van csámcsognivaló. Pár ráérős egyenruha-fetisiszta magyargyerek szeretne bandába verődni, egyelőre nem teljesen tisztázott céllal. De mások pontosan tudni vélik a célokat, ezért heveny aláírásgyűjtésbe kezdenek, természetesen erős politikai hátszéllel. Mások inkább józanságra intenek, hozzájuk csatlakoznék.
Szerintem bekapták a horgot akik hevesen tiltakoznak, mert egyelőre konkrétan tökre nem lehet ráfogni az üttörőcsapat szervezőire, hogy bármi csúnya dolgot akarnának. Az, hogy mi jár a fejükben, egy más dolog.
Ha valakinek bármi okból idegenek az ordas eszmék (ahogy nekem is) és a MG megalakulásával is azok fellángolásától tart, javaslom, gondolja végig: ordas eszmékben hívők akkor is lesznek ebben az országban, ha nem hagyják őket beöltözni, massírozni, szerveződni. Sőt, ha nem hagyják, annál inkább akarnak majd ordaskodni (ld. tiltott gyümölcs esete). Ezért igazából ha hagynánk azt, amit törvényes keretek közt amúgy is hagynunk illik, csak nyerhetnek az ordas eszmék elutasítói. A MG bejegyzésével, iwiw ismerőseik listájával csak könnyebbé teszik a potenciális ordasságok leleplezését. Az NBH-nak, ha eddig nem tette volna, elég lesz meríteni abból a szűkebb halmazból, amit az így láthatóvá vált jobbikosok jelentenek, nem pedig egy nagy ismeretlen halmazból, amikor egy láthatatlan földalatti mozgalmat kell megfigyelni. (Felvéve, ha az NBH-s kollégák figyelmét nem kötik le nagyon az iwiw ismerősök közt felülreprezentált cicababák.) Emelkedjen fel csak szépen a szélsőség a politikai színpadra, vállalják magukat, massírozzanak füttykoncert közepette, ha az jól esik. Talán majd tojással is megdobálják őket bevállalós munkáspárti akciónyugdíjasok és akkor megint röhöghet a nép. Tegyék ki az egész kapcsolati hálójukat ország-világ elé. Akár még közvitára is bocsáthatják nézeteiket (bár ennek hatékonyságát és eredményességét erősen kétlem).
Magyarán nem kell tulságosan tiltakozni, kedves polgártársak, lehet az érzelmi reagálást is felvállalni mindenféle tiltakozással, de talán nem felesleges racionálisan is végiggondolni a dolgot.
Ha meg kiderül, hogy a MG nem több ártatlan feszkó-levezetős napközis csoportnál, akkor meg amúgy is mindegy, nem?

6 komment

Címkék: politika magyar garda

A bejegyzés trackback címe:

https://parapitty.blog.hu/api/trackback/id/tr1146053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tmnk 2007.08.29. 18:19:42

Sokáig gondolkoztam ezen én is, mielőtt aláírtam volna a petíciót, de végül azért írtam alá, mert pl eléggé zavart a Vörösmarty téri legalizációs tüntetésen az ellentüntetők viselkedése, az pedig kifejezetten felbaszott, amit a július 7-i meleg felvonuláson történtekről olvastam. A legjobb persze az lenne, hha az ottani rongálókat megbnák (megbták volna) ipari fszal, hogy többet ne csináljanak olyat, de mivel az gondolom úgysem fog megtörténni (történt meg), ezért arra gondoltam, h megpróbálok egy téglát hozzáadni ahhoz, h legalább nehezebben tudják legközelebb megszervezni az ilyet (vagy a hasonlókat). Talán nem volt vele igazam, és neked van igazad (végtelenségig lehetne gondolkodni rajta), mindenesetre jól esett, h most ez egyszer én is frusztálhattam egy aláírás erejéig, vagy legalább megpróbálhattam közvetetten frusztrálni a rongáló arcokat (fuck the fucking fuckers), vagy talán nem is frusztrálni, hanem inkább észhez téríteni, ill. elgondolkodtatni egy kicsit őket, szóval jelezni (feléjük és úgy egyáltalán a külvilág felé), hogy gyakorlatilag eddig a köreik összes általam ismert megmozdulása kiütötte a biztosítékot nálam és szerintem a legtöbb jóérzésű embernél, és nem szeretném, hogyha tovább fajulnának az ilyen dolgok. Szóval tolerancia, meg mások tiszeletben tartása is van a világon, vagy mi. (Amúgy meg ha tartanák magukat az utóbbiakhoz, akkor részemről hajrá nekik és egészségükre a dolgaikhoz)
Üdv!

Parapitty · http://parapitty.blog.hu 2007.08.30. 09:52:15

Tmnk, ez is egy járható út és egyet is értenék vele, ha azt gondolnám, hogy ezt az idióta jobbikos kossuthteres bagázst bármilyen szinten érdekli, hogy hány aláírást gyűjtenek vele szemben. Nem demokratikus elven gondolkodnak, ez pl. onnan látszik, hogy amikor ment az ötletelés a tüntetések alatt, hogy Nemzetgyűlés így, váltsuk le úgy, az sose merült fel, hogy az adott kezdeményezést vajon hányan támogatják, támogatnák az ún népből. Elég volt az, hogy ők kurvára meg vannak győződve az igazukról, a többiek meg le vannak szarva, ld. Tomcat.
Még a legarrogánsabb politikust is elgondolkoztathat néhány aláírás, mert ő le tudja fordítani konkrét szavazatokra, de a gárdásokat nem kötik ilyen összefüggések sem.

aldzsohara 2007.11.04. 08:02:40

Huhúúú! Itt nagy bajok vannak a fejeitekben! Szivesen megismernélek benneteket személyesen is! Anyi sületlen baromságot írogattok itt, hogy égnek áll a hajam tőletek!
Üdv nektek, egy Gárdista!
Szebb jövőt!

Parapitty · http://parapitty.blog.hu 2007.11.07. 15:24:52

Aldzsohara, ez itt nem egy online randivonal, hanem legjobb esetben is egy véleményeket ütköztető fórum, tehát egyetlen lehetőségnek az tűnik, hogy helyes magyar írásos formában kifejted a tiedet.
süti beállítások módosítása