HTML

Parapitty

Fikázom, ami szembe jön

Friss topikok

image

Schmitt Pál a hibás

2008.08.25. 18:56 Parapitty

Schmitt Pál (matuzsálemi utazási-iroda-vezető) jobb agyfélteke nem tudja, mit csinál a bal. Az Olimpia elején - meglepődve a szar eredményeken - zsigerből lehozta a politikusi dumát és divatos fordulattal a kormányt okolta mindenért, felhánytorgatva vélt vezetési és pénzügyi problémákat. Érdekes módon, amikor az Olimpia előtt várható érmeket tudományos alapossággal jósolta, még azt nyilatkozta, hogy egy sikeres szereplés ráirányíthatja a figyelmet az alulfinanszírozottságra (úgy látszik erről már tudott akkor is). Azt akkor még nem árulta el, hogy egy sikertelen szereplés esetén meg annál inkább erre fog hivatkozni.
Aztán amikor kicsit enyhült a nemzethalálba ojtott világfájdalom, mert ha lassan is, de elkezdtek csordogálni az érmek, már homlokegyenest mást mondott. Valószínűleg sutba dobta az egész tudományos elméletet amit a 6-6-6 várható érem kiszámításához használt, mert a zárás után már komolykodva azt ecsetelte a TV kamerák előtt, hogy 8 olyan éremvesztést számolt össze, ami egy-egy bosszantó apróságon csúszott el, pl. be nem vitt tus, bírói tévedés, vagy csak századmásodperces rendeltetésszerű lemaradás.

Namost akkor marad a kérdés, hogy mégis mi a faszt gondol ez az ember? Ha tegyük fel az a 8 érem a mi oldalunkra pottyan, akkor tuti nem jött volna elő ezzel a gyurcsányahibás mantrával. Ja, csak most jut eszembe, hogy Schmitt Pál valójában nem sportszakember, hanem egy utolsó opportunista tróger politikus, már megint mit vártam?

1 komment

Címkék: politika sport kurva anyjat hibás schmitt pál

A bejegyzés trackback címe:

https://parapitty.blog.hu/api/trackback/id/tr36632517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Parapitty · http://parapitty.blog.hu 2008.09.09. 11:19:04

IGe, az önreklámozó, másokkal szemben személyeskedő, nem témába vágó és a pagerankedet növelni próbáló kommentedet töröltem.

Az érdemi szövegét azért bemásolom, ne érje szó a ház elejét:

"Ja a sport az inkább üzlet már. A szkepticizmus egyes ágai is azok. Ja meg politikai dogmatizmus.

Ajánlom figyelmedbe az alábbi írásomat:

[link]

Üdv: IGe"
süti beállítások módosítása