HTML

Parapitty

Fikázom, ami szembe jön

Friss topikok

image

A kuruc.info baráti kör két sikere

2008.07.21. 14:42 Parapitty

Örülhetnek a kuruc.infósok, szinte egy napon két pontot is bevittek.

Az egyik, hogy mostantól bírói/ügyészi segítséggel már nem számít kirívónak a tojás- és utcakődobálás felebarátaink nem magunkfajták ellen, márpedig kétségtelenül ez az egyik legnépszerűbb fegyverük. A legalizálás pedig nyilvánvalóan komoly lehetőségeket rejt magában.
Az igazságszolgáltatás még nem mérte fel eléggé, hogy mit eresztettek ki a palackból. Pl. leleményes, a jogot hétköznapi elemi szinten ismerő állampolgárok levezetése alapján már annak sem lesz semmi akadálya, hogy a legfőbb ügyész rendszeresen kiálljon egy pódiumra, hogy ott állampolgárok élhessenek jogukkal és élelmiszerrel dobálják meg a közszereplőt. Úgy tűnik, ha fennmarad ez az ügyészségi állásfoglalás, a főügyésznek nem lesz jogi lehetősége elkerülni ezt az új típusú véleménynyilvánítási formát, legalábbis ha a következetességet, mint a jogállamiság erényét tartja nyilván.

Lehet, hogy sajtótájékoztatók megszokott része lesz rövidesen egy-egy újságírói bedobálás vagy a parlamentben is lesz az azonnali kérdések órája mellett külön egy rövid tojásos blokk.
További probléma az lesz, hogy ha most megengedjük az élelmiszerek használatát a véleménynyilvánításban, előbb utóbb húzni kell majd egy határt. Pl. mi van akkor, ha jobb módú, magukról megfeledkezett ateisták nehéz kötözött sonkákkal dobálják meg a húsvéti körmenetet? Pesszimista vagyok, ahogy a drogoknál sem bírták meghúzni rendesen az életszerű határokat, úgy itt sem fogják. Majd 2020-ban a Legfelsőbb Bíróság hoz valami gyökér jogegységi határozatot.

A másik, aminek a kurucinfósoknak örülniük kell, az épp a kuruc.info bezárása. Nem tévedés, hiszen ők mindig is azon dolgoztak, hogy leépítsék ezt a mocskos liberális társadalmat, elhallgattassák a nem kívánatos kisebbségi (zsidó, cigány, buzi, bicajos, filantróp, járókeretes, stb.) hangokat. A hosszú kitartó munka meghozta gyümölcsét, ez a társadalom és benne a hatalmi ágak korántsem olyan liberálisak, mint gondolhatták volna, hiszen most sikerrel elnyomtak egy kisebbségi médiát, a kuruc.infót.
Gyerekek, baszki, ezt akartátok. Ugyanazokkal a módszerekkel és elvekkel bánnak el veletek csúnya hatalomék, amire annyira ácsingóztok, amivel ti is operáltok. Egy büdös szót ne halljak!

Szólj hozzá!

Címkék: bíróság kuruc.info hülyemagyar tojás szólásszabadság morvai krisztina véleménynyilvánítás

A bejegyzés trackback címe:

https://parapitty.blog.hu/api/trackback/id/tr47578155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása