HTML

Parapitty

Fikázom, ami szembe jön

Friss topikok

image

Reinkarnáció - csak engedéllyel!

2007.08.29. 11:35 Parapitty

Abszurd hírről számol be a Newsweek egy friss cikkében:

A kínai vallásügyi hivatal korlátozza a buddhista szerzeteseket a szabad reinkarnáció gyakorlásában is. Pontosabban előzetes engedélyhez kötik a lépést, nem lehet csak úgy hébe-hóba újjászületni bárhol. A kínaiak szerint ez fontos lépés a reinkarnáció intézményesítése felé.

A kiutazásokat eddig is könnyedén korlátozhatták adminisztratív úton, de így most már a lelki úton távozás kiskapujához is őröket állítanak a szemfüles hivatalnokok. További magyarázatok a fenti linken.

2 komment

Címkék: röhej vallás tibet reinkarnáció

A bejegyzés trackback címe:

https://parapitty.blog.hu/api/trackback/id/tr42151934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.08.29. 18:40:18

Ha én lennék Obelix, azt mondanám, hogy hülyék ezek a kínaiak. De nem én vagyok Obelix, hiszen ő csak egy képregényszereplő, szóval én csak annyit tudok mondani, hogy hülyék ezek a kínaiak. No, meg kommunisták is. :)

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2007.08.29. 18:42:40

Ahhhh, megint zabál a blogmotor, de nem írom be mégeccer.
süti beállítások módosítása