HTML

Parapitty

Fikázom, ami szembe jön

Friss topikok

image

Vadász Jánosnak a kurva anyját

2007.08.22. 12:12 Parapitty

Magam is bringázom a városban, így semmi kétségem afelől, hogy a Vadász kontra biciklis ügyben mi is történhetett. Sőt, másnak sincs. Naponta ezrével veszélyeztetik bringások életét figyelmetlen autósok, ezért igazán érthető reakció a bicajos részéről, ha kezével dörömböl a felé közelítő autón. Így ússzák meg mindketten a legolcsóbban.
Ha végiggondoljuk, ha a csapkodás bebizonyosodik, akkor egyúttal a veszélyeztetés is bebizonyosodik, hiszen a kartávolságba kerüléshez valakinek legalább az oldaltávolságot előíró szabályt meg kellett szegnie. A tapasztalat és az erőviszonyok azt mutatják, hogy nem a bicajos szokta leszorítani az autót, hanem fordítva, tehát tippelhetünk arra, hogy ha csapkodás volt, akkor valójában ki volt a hunyó.
Magam is csapkodtam már autót felszökő adrenalinszint hatására, de a legmesszebb ameddig jutottunk az autóssal, az kölcsönös ordibálás és kioktatás volt.

Viszont itt van ez a politikus díszpinty (sponsored by MSZP), aki ahelyett, hogy ha már hibázott a úton, aztán mégnagyobbat hibázott azzal, hogy pisztolyt rántott (ez azt hiszem szintén komoly fenyegetés, hiszen a sértett nem tudhatja, igazi-e a pisztoly és töltve van-e) és mindez még ki is derült, ahelyett, hogy lapult volna ezek után, mint szar a fűben, még ő vár bocsánatkérést és ő jelentette fel a bringást. A feljelentése nyilvánvalóan el fog bukni, mert mégis milyen terhelőt fognak rábizonyítani a bicajosra? Hogy rávert a motorháztetőre? Ezt a balhét bármelyikünk elvinné gond nélkül. Vadászunk azonban tovább égeti magát, rombolja az amúgy béka segge alatt lévő politikusokról kialakult imázst.

Gratulálok Vadász úr, maga a szelíd arca mögött ugyanolyan aggresszív köcsög bunkó, mint néhány autós- és legtöbb politikustársa. Igen, megcsinálta, csak így tovább!

Szólj hozzá!

Címkék: politika mszp röhej bringa kresz vadász jános kurva anyjat

A bejegyzés trackback címe:

https://parapitty.blog.hu/api/trackback/id/tr91145962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása