HTML

Parapitty

Fikázom, ami szembe jön

Friss topikok

image

Vona Glás

2009.07.17. 13:57 Parapitty

Nem győzök csodálkozni azon, mennyire szereti magát szopatni a Jobbik/Gárda. Fűbe nyomatták magukat a Gödörnél az ország szeme láttára. Szánalmas. Megmutatták, mit akarnak valójában, önkényesen választott kisebbségi csoportokat lenyomni. Ezúttal házhoz mentek a lófaszért.
Köszönjük, Gárda, értjük. Ha legközelebb mentek gatyát letolni a rendőrpalota elé, mindenképp szóljatok. Ott leszünk, figyelünk, fotózunk. Egyelőre nem unjuk, csináljátok! A válság és az uborkaszezon a bulvárt sem kíméli, kellenek a hírek.
Amúgy lehet, hogy csak nekem tűnt fel, vagy csak nyaralni voltak a tüntetők, de mintha szignifikánsabban több cigány lenne köztük, mint egy átlagos hétvégi korzózáson az Aréna Pláza körül. Nézzétek végig a képeket, ha nem hiszitek.
Ja, és a komolyabb témákat se nélkülözzétek: Vona Gabi is adjon minél több interjút olvasott lapoknak, lássák minél többen milyen ostoba és egységsugarú ez a jobbikos koordináta-rendszer.

Szólj hozzá!

Címkék: politika budaházy vona gábor magyar garda

A bejegyzés trackback címe:

https://parapitty.blog.hu/api/trackback/id/tr21251407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása